Skip to main content

Loading

Блог kopcheto

Най-готините деца на празника

В поредица от снимки ще покажа на блога най-хубавите моменти от днешния 24 Май :-) може и вие да добавите Вашите.

Времето за професионалните политици и у нас идва

Българското училище за политика е неправителствена организация с обществена полза. Мисията на Училището е да подпомогне създаването на общност от граждански и политически лидери, с активна позиция в националния, европейския и световен политически процес, водени от съвременни демократични ценности като плурализъм, толерантност и информиран диалог.

Sorry Vanya

Извинявай Ваня, че те забравих! Няма да се повтаря!

Боянчо

Булфони пред пощата

Както си се мотаех по центъра и забелязах сградата на Пощата. Продължих да се мотая и ха .. БУЛФОН-ите. Къде изчезнаха с появяването на мобилните телефони. Ето и какво запечата скромното ми фотоапаратче.

Зашиха КОПЧЕТО!

Почти приключвах с кофража на колоната. Родителите ми се стягаха да си тръгваме и реших с циркуляра да отрежа още една малка летвичка. Бях нарязал доста преди това и явно вниманието ми бе притъпено от нещо. Включих машината и при първия допир с летвичката тя отскочи (явно не я бях хванал здраво) и отплесна към ръката ми. усетих, че ме нарани и си помислих, че е станало най-лошото - погледнах в шурналата кръв. Пръстите си бяха там. Викнах силно, за да ме чуят родителите и проверих дали мога да ги мърдам!

Бела вода: Продават на търг част от общинското училище

Община Перник обяви търг за продажба на по-голямата част от сградата на бившото училище в квартал Бела вода. 

Комисията Кушлев спечели дело срещу пернишки контрабандист

Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност спечели на първа съдебна инстанция заведено дело срещу Пламен Кръстев от Перник. Общата стойност на отнетото имущество е 3 237 010 лв.

Роми "спасяват" училището в Студена?!

Решаване на проблем или създаване на нов конфликт/проблем в село Студена?! Две ромски семейства от Вършец идват да живеят за постоянно в Студена. Кметът Валери Спасов призна, че ги е поканил заради шестте им деца. Едната фамилия идва с петима ученици. Друго хлапе пристига с баба си и наесен ще се запише в първи клас.

Перничанин-алпинист оцеля след падане от 8-ми етаж

Перничанин строителен работник оцеля като по чудо след полет от осмия етаж. 24-годишният Александър Димитров се срина от 25-метрова височина и се приземи жив на земята.