Skip to main content

Loading

Миньор подписва с петима нови

minior-_4erno_more.jpg
След като се обвърза с Явор Въндев, Борислав Стойчев и Ангел Йошев, отборът на Миньор (Пк) ще подпише с още петима състезатели. Това са Костадин Аджов, Светлин Славчев, Милен Василев и Илиян Илиев. Те ще парафират своите договори до няколко дни, като това ще стане на лагера в Благоевград, за където „чуковете” заминават утре, призна изпълнителният директор на клуба ген. Йордан Димитров.  
 
Ето и кратки визитки на въпросните футболисти:
 
Костадин Аджов - 19-годишен - нападател - юноша на Левски, за последно е играл във Видима-Раковски, бил е на проби в английски и немски клубове - идва на проби в отбора.
 
Светлин Славчев - 21-годишен - вратар от Перник
 
Милен Василев - Сливен - полузащитник
 
Илиян Илиев - юноша на Миньор – халф
 
Самир Аясс - юноша на ЦСКА - идва от Академик
 
Иначе останалите футболисти, които са на проби, ще трябва да впечатлят треньорското ръководство в лицето на Стойчо Стоев преди да се стигне до обвързване с Миньор.По време на първия лагер, който ще се проведе в Благоевград от 16 до 27 януари, са предвидени 3 контроли - на 22 с Вихрен Сандански, на 25 с Малеш Микрево и на 28 с Пирин Благоевград. Ден преди заминаването за Турция – 4 февруари - е предвидена контрола с Ботев Враца в Перник или Радомир.
източник:www.novsport.com
pernikonline com