Skip to main content

Loading

Братя Миленови си направиха "Червена армия" с ГЕРБ

Скандалните братя Миленови си направиха "Червената армия". След случая със счупената бутилка от главата на сервитьорка Благодаря на Бог, че ме запази и на Милен Миленов, че не ме уби!!!  в Карамел, братята Миленови нашумяха в сайта на колегите от заПерник, а сега се вдига шум и около заведението им "Червена армия".

Става дума за нов ресторант, намиращ се на улица Найчо Цанов в Перник. Колегите пък от iPernik разкрили загадъчен поддткст в местоположението: „Червената армия” срещу ГЕРБ - Ресторант с тарикатското име отвориха досъм офиса на Бойковите хора братята Ясен и Милен Миленови. На метри от герберската централа се лее водка „Руский стандарт”.

Заведението е на ул. „Найчо Цанов”. „Червената армия” е в единия вход, герберите са в другия на един и същи блок.

Подготвяме плакати, които да привличат клиенти, сега ги упълтваме само със светеща табела, обясни Ясен. Всичко в ресторанта е в червено. От пролетта отваря и градината, където има барбекю. Там и сега могат да се пекат прасенца и агнета.

Името е избрано, заради масовото изчервяване на знакови лица, свързани с левицата, обясняват братята.

Миленови са в основата на организацията на партия „Българската левица” в Перник. Милен поема ролята на легендарния пълководец Чапаев, а в образа на Петка ще се превъплащават на ротационен принцип хора от фамилната фирма.

Новата кръчма вече е отворена за посетители. За разнообразие братята ще стрелят срущу ГЕРБ и от борда на яхтата си „Аврора”, паркирана в язовир до Ярджиловци.  Плавателния съд е само за комуфлаж обаче, защото под него е скрито най-мощното им оръжие – тайна подводница, която стреля с торпедо за справедливост.

Поровихме се и в сайта на Горяна и Тишкин и ето някои от интригуващите заглавия свързани с двамата братя:

iPernik също не са оставили фамилията Миленов без внимание. Освен цитираната от днес статия ето и още по темата Миленов: