Skip to main content

Loading

АРТ-ГАЛЕРИЯ "ЗОЯ"

Име на фирма: 
Арт-галерия "Зоя"
dsc00717.jpg

Арт-галерия ”Зоя” е създадена през 1994 г. в Плевен, а от няколко години има свой филиал и в Перник. През своето 16 годишно съществуване тя се утвърди като една от най-добрите в своята сфера частни художествени галерии, предлагащи голямо разнообразие от произведения на изобразителното изкуство, българските занаяти, иконописта.

Галерията разполага с над 800 авторски картини на съвременни и стари български и чуждестранни автори, над 100 рисувани икони на едни от най-добрите иконописци в България, над 300 вида репродукции и многообразие от български сувенири-медни съдове, пластики от метал, дърво, кожа и месинг, дърворезби и керамика.

Арт-галерия "Зоя" е директен вносител на висококачествени профили за изработка на рамки за всички видове картини, графики, гоблени, снимки по желание на клиента.

 В Арт „Галерия Зоя” Вие имате шанса да направите уникален и незабравим подарък на хората, които обичате и цените. Доставете радост на себе си и тези, които не искате да Ви забравят. Ще ни откриете в ГУМ – Перник на втория етаж

гр. Перник, ГУМ, ет.2

Местоположение

Bulgaria
42° 36' 27.4392" N, 23° 1' 50.3328" E
Javascript is required to view this map.
pernikonline com