Skip to main content
Loading

Леми трафо трансформатори

Име на фирма: 
Леми трафо Перник

Фирма “ЛЕМИ ТРАФО” ЕООД, гр. Перник е създадена през 1996 г. като частно дружество с предмет на дейност производство на разпределителни трансформатори, търговия с електроматериали, изграждане и ремонт на електросъоръжения до 110kV. 

През изминалите години фирмата се специализира и утвърди на пазара, като лидер в търговията с електроматериали и съоръжения за енергетиката, както и в проектирането и комплексното изграждане на подстанции и трафопостове. 

Фирмата разполага със собствена материална база, намираща се в индустриалната част на гр. Перник, която включва открита складова площ от 12 000 м2, закрита складова площ от 2 500 м2 и електроремонтен цех за производство на трансформатори с площ от 8 150 м2, намиращи се на територията на „Стомана Индъстри” АД гр. Перник. 

Базата е оборудвана със съвременни машини и съоръжения. Високо квалифицираният персонал, състоящ се от около 100 души, включва специалисти с висше образование и дългогодишен опит в ремонта и производството на електросъоръжения, които допринасят активно за просперитета и успешното развитие на фирмата. 

През 2003 година фирмата разширява дейността си с проектиране и изграждане на метални комплектни трансформаторни подстанции /МКТП/, които се състоят от малък стоманобетонен фундамент, върху който е монтиран затворен алуминиев контейнер, съдържащ следното оборудване: Вход/Изходи; Охрана трансформатор; Разпределителен трансформатор; Слаботоков панел. Предлаганите от фирмата МКТП са оборудвани с панели на фирма Sarel s.r.l Италия. Цялото оборудване е така подбрано, че да подсигурява качествена функционална завършеност. Дизайнът на тези подстанции отговаря на всички норми за натоварвания, безопасност, екологичност и пожароустойчивост.

гр. Перник, 2304, ул. "Владайско въстание" 1

Местоположение

Bulgaria
42° 36' 6.0804" N, 23° 5' 34.6236" E
Javascript is required to view this map.

Справочник на град ПерникБЕЗПЛАТНО включване в Бизнес каталога на Перник се обадете на 0888-563-496 или стъпи ТУК!

Вижте телефон, емайл или интернет сайт след вход или регистрация!