Skip to main content
Loading

МАСАЖИ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ И ФИЗИОТЕРАПИЯ

Име на фирма: 
Павел Величков

Ние предлагаме голям асортимент от масажи,всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати,водещи до лечебен ефект и приятни усещания.

Ние можем да направим масажа ви по-интересен и уникален за Вас за да бъдем максимално полезни.Ако искате да се чувствате по-здрави и освежени ЕЛАТЕ ПРИ НАС!  

Ние предлагаме комбинирана лечебна терапия.Тя дава възможност да се изпълнят повече процедури, съчетани в 40 минутна програма с цел засилване на ефекта им.Може да включва:масаж на кръста и краката, масаж на гръб и ръце,масаж на гръб и глава и т.н.Процедурата може да съдържа освен масаж така и други кинезитерапевтични  и лечебни средства и приоми:вендузи, пасивно мускулно разтягане, ПИР и др.

   Лечебният масаж се прилага при различни заболявания на опорно двигателния апарат и нервната система и има за цел  не само лечение, но и профилактика на усложненията съпътстващи много заболявания.Най-добре изразен ефект и подобрения има при:дископатии,дискови хернии,лумбаго,болки в гърба, артрозни изменения, мускулни схващания, плексит, след травматични увреждания и др.

 

Ние сме привърженици на здравословното отслабване.

Мога да ви помогна не само да свалите няколко килограма или да оформите и изгладите фигурата си, но и да запазите постигнатите резултати.

   Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж.

Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите.Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасянето на лимфните задържания.

  Броят и продължителността на масажите зависи от възрастта на дамите и от това дали има някакво увреждане, нарушаващо обмяната на веществата .От голямо значение е и честотата на процедурите .За по-добър успех-бърз, видим, и траен те трябва да се правят всеки ден или през ден.

                               Адрес:гр.Перник ул. Хр.Смирненски.№7

                               Работно време:Понеделник-петък

                               От 15.00 до 20.00

                               Събота и Неделя след записване

                               Тел за връзка:0885174791 и 0878181485

                               Терапевт Павел Величков

гр.Перник, ул.Христо Смирненски" 7

Справочник на град ПерникБЕЗПЛАТНО включване в Бизнес каталога на Перник се обадете на 0888-563-496 или стъпи ТУК!

Вижте телефон, емайл или интернет сайт след вход или регистрация!