Skip to main content
Loading

Радио Ултра - Перник

Име на фирма: 
Радио Ултра

"УЛТРА" е първата радио верига в Югозападна България.

Ние излъчваме висококачествен стереозвук на нашите честоти от Костинброд през Владая и Перник до Благоевград, Кресна, Сандански и Петрич.

"УЛТРА" е първата радио верига която можете да слушате от София до Кулата. Ние покриваме изцяло Международен път Е 79.

Ние сме неоспорим факт от октомври 2005 г. Доскоро водещи радио станции в няколко града, сега обединени в едно, с една цел, с едно виждане с един път в МНОГО градове. В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

Ние не можем да изброим нашите слушатели. Ние не можем да назовем тяхната възраст. Нашите слушатели са ВСИЧКИ. Всички и не само онези, които живеят от Западната ни граница до Кулата, но и всички онези които пътуват в тези региони - бизнесмени, туристи, роднини, случайни слушатели, Вашите клиенти.

"УЛТРА" излъчва 24 часа в денонощието, самостоятелна програма, подчинена основно на музиката, но съчетана с местната атмосфера на съответното населено място.... Музика по вкус и предпочитание на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО СЛУШАТЕЛЯ.

Нашите поздравителни концерти са търсени и желани от всеки слушател и всеки рекламодател. Това е нашият прайм тайм. Това е времето в което Вие желаете да чуете Вашата реклама, това е времето в което Вие искате да организирате Вашата радио игра, това е времето в което нашата аудитория става Ваши клиенти. Това време ние можем да ви го предоставим.

Веригата работи с професионални DJ и радио Водещи. Техническата обезпеченост на "УЛТРА" е от съвременен тип, който задоволява и най-прецизните специалисти, слушатели и рекламодатели. Това ни позволява да предлагаме гъвкаво медия планиране и прецизна отчетност на реализираните кампании.

Широкият обхват, който предлагаме позволява да сегментирате даден регион или дадена таргет група. Голямата територия, която обхващаме Ви позволява да достигнете до максимален брой клиенти. Нашият професионализъм Ви дава гаранция за успех.

ТОВА СМЕ НИЕ. ЕЛАТЕ НИ ЧУЙТЕ.

 

http://radioultra.bg/

Справочник на град ПерникБЕЗПЛАТНО включване в Бизнес каталога на Перник се обадете на 0888-563-496 или стъпи ТУК!

Вижте телефон, емайл или интернет сайт след вход или регистрация!