Skip to main content
Loading

Второ Районно управление "Полиция" – Перник

Име на фирма: 
Второ РУП Перник

Второ РУП на МВР обслужва територията на югоизточната част на град Перник и част от община Перник, която е 250 кв.км.   Обхваща кв.”Мошино”, кв.”Изток”, кв.”Църква”, с.Кралев дол, с.Студена, с.Боснек, с.Чуйпетлово, с.Рударци, с.Кладница  и с.Г.Бучино - общо около 45 600 жители.

През територията минава високоволтова магистрала и силно е развита електропреносната мрежа. На територията минава газопровод за Р Гърция и Македония. Също така се намира и газоразпределителната станция на “Булгаргаз”. Телефонната мрежа е развита и по трасето минават оптичните кабели за Р Гърция и Македония. Основен водоизточник на гр.Перник е язовир “Студена” с кубатура 25000000 куб. и пречиствателна станция.

Стратегически и особено важни обекти са яз.”Студена”, “Стомана Индъстри”, ТЕЦ “Република”, “Петрол”АД и газоразпределителните мрежи на “Булгаргаз”, ”Минпроект”- Драгичево и складове за взривни материали на рудник “Република”. През територията минават международни пътни артерии за Р.Гърция и Македония, Е-79 и ПП I-6. Автомобилната мрежа е силно развита.На територията работят и няколко международни фирми, една от тях “Мапа Чингиз” която изгражда автомагистрала “Люлин”. През територията преминава и жп.линията за Р Гърция.

гр. Перник ул. "Минск" № 6

Местоположение

Bulgaria
42° 36' 30.0528" N, 23° 6' 5.1912" E
Javascript is required to view this map.

Справочник на град ПерникБЕЗПЛАТНО включване в Бизнес каталога на Перник се обадете на 0888-563-496 или стъпи ТУК!

Вижте телефон, емайл или интернет сайт след вход или регистрация!