Skip to main content
Loading

Зайо Байо

Име на фирма: 
Сани конс Тодорови и сие СД

 

родуктите на фирмата са ориентирани към всички възрастови и социални групи,и се възприемат с удоволствие, както от децата и тийнейджърите, така и от възрастните. 

Марката „Зайо Байо” е наложена за пшенични и царевични пръчици, които се предлагат в различни разновидности: „Натурално с вкус на масло”, „Паприка”, „Лук”, „Царевичен снакс с малсо”, „Копър и сметана”,”Бекон”, „Сирене“ и „Фъстък“. Изключително търсени са продуктите на царевична основа, които са подходящи за хора с наднормено тегло, хранителни заболявания, диабет и др. Асортиментът на царевичните пръчици сполучливо се допълва от най-новият продукт в луксозна опаковка от метализирано фолио с вкус  „Пица“, задоволяващ и най-взискателните клиенти.

За най-малките клиенти на „Зайо Байо” са създадени продукти не само с добри вкусови качества, но и с чудесен подарък ( играчка ) във всяка опаковка

Всички продукти на фирматасе произвеждат при непрекъснат контрол на качеството, без пържене, без изкуствени оцветители и не съдържат консерванти.

 

гр. Перник, п.код 2303, ул. " Младен Стоянов" №3, П.К. №20

Местоположение

Bulgaria
42° 36' 57.4848" N, 23° 5' 25.044" E
Javascript is required to view this map.

Справочник на град ПерникБЕЗПЛАТНО включване в Бизнес каталога на Перник се обадете на 0888-563-496 или стъпи ТУК!

Вижте телефон, емайл или интернет сайт след вход или регистрация!