Skip to main content

Loading

Развлечения

Изгряващи звезди в Перник

Изгряващи звезди в Перник - състезание

СЪСТЕЗАНИЕ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ "ИЗГРЯВАЩИ ЗВЕЗДИ" ПЕРНИК 2016

Организирано от Община Перник и Ситара денс.

Благотворителен Коледен базар ще отвори врати днес – 18 декември от 17 часа в СОУ “Д-р Петър Берон”

Традицонната през годините изложба събира Коледни символи, рисунки, играчки, сурвачки и други сувенири, изработени от учениците, посветени и символизиращи християнския празник Рождество Христово.

Деца се учат да изработват предмети от кожа

Деца се учиха как да изработват предмети от кожа. Показа им как става това майсторът -занаятчия Мариета Недкова. Кожата е уникален материал.

На кино в Перник

Мемориал на миньорите от 14 ти Юни летни кино прожекции

През юни, юли и август перничани отново ще имат възможност да гледат филми под открито небе. Летните кинопрожекции, организирани от Община Перник в Мемориала на миньорите, започват на 14 юни от 21.00 ч.

На 14-ти и 15-ти юни можете да гледате двете части на руския екшън „Бой със сянка". На 22 юни - българския филм „Стъпки в пясъка" и на 30 юни - сръбския „Турнето".

Перник жълто-черен, стадиона препълнен, а небето остава с цвета на Левски

Миньор Левски в Перник

Днес от 15 часа започва един сериозен двубой между Миньор и Левски. Из перник се чува, че нямало повече билети, но пък кукерите ще влизат безплатно на стадиона. Какви са Вашите прогнози за резултата на мача?

Журито на Сурва е обявено

Журито на XX Международен фестивал на маскарадните игри Сурва 2011 в Перник, бе обявено от организаторите на фестивала и Културно-информационния център.

Председател на журито, което ще оценява изпълнянията и маскарадните костюми на участниците ще бъде проф. Рачко Попов от Институт по етнология и фолклористика. Председателството му бе отрeдено и миналата година.

Частичното слънчево затъмнение

Частично слънчево затъмнение

Наша читателка и фенка на Перник ни изпрати снимка на частичното Слънчево затъмнение. Благодарим на Надя!

Новата година е тук - да ни е честита!

Заря за 2011 година

Да ни е честита новата 2011 година с пожелания за много здраве, щастие късмет и успехи! Нека доброто е повече сред нас и вълшебните моменти на ежедневието да са повече! Бъдете щастливи!

Награди от ПФК "Миньор" и PernikOnline.com на 28ми Декември, вземете своя подарък + изненади

Фланелка, шапка и шалче за награди!

До всички фенове на Миньор: на 28ми Декември от 11:00 часа ще наградим победителите от конкурса "Футболист на годината на ПФК "Миньор", това ще стане при рекламния ни офис в центъра на Перник зад Кауфланд (офиса на Нико-М Груп).

Ще очакваме и някой от играчите лично да поднесе наградите и да даде афтографи на феновете, а всеки дошъл ще получи малък подарък от нас! Очакваме Ви и кажете

Награди от ПФК "Миньор" и PernikOnline.com на 28ми Декември, вземете своя подарък + изненади

Фланелка, шапка и шалче за награди!

До всички фенове на Миньор: на 28ми Декември от 11:00 часа ще наградим победителите от конкурса "Футболист на годината на ПФК "Миньор", това ще стане при рекламния ни офис в центъра на Перник зад Кауфланд (офиса на Нико-М Груп).

Ще очакваме и някой от играчите лично да поднесе наградите и да даде афтографи на феновете, а всеки дошъл ще получи малък подарък от нас! Очакваме Ви и кажете

ЕЛХАТА ГРЕЙНА (СНИМКИ)

dsc00948.jpg

Според наложилата се напоследък традиция и тази вечер кметът на града Росица Янакиева запали коледната елха на градския площад в Перник. Дечица от детските градини окичиха символично коледното дърво, а в краткото си слово, освен здраве и късмет , Росица Янакиева обеща до елхата да се сложи и голяма кутия, в която всеки да сложи своето писмо до Дядо Коледа.

Награди от участието в томболата на Миньор и PernikOnline.com

Час преди срещата на МИньор със сливен наградихме и двама от избраните в томболата за познаване на резултатите от предходния мач. Да припомним, че никой от участниците на позна резултата в редовното време, но пък екипът на сайта реши да даде наградите. Кратки интервюта с Дейвид и Румяна показваме по-долу. Прятно бяха изненадани и тримата наградени!

Награди от участието в томболата на Миньор и PernikOnline.com

Час преди срещата на Миньор със сливен наградихме и двама от избраните в томболата за познаване на резултатите от предходния мач. Да припомним, че никой от участниците на позна резултата в редовното време, но пък екипът на сайта реши да даде наградите. Кратки интервюта с Дейвид и Румяна показваме по-долу. Прятно бяха изненадани и тримата наградени!

Безплатно на мач на Миньор

Миньор Перник

Познанйте резултата на утрешния мач между Миньор и Академик(Сф) и спечелете безплатно билет за следващия мач на Миньор на 27 ноември срещу Сливен!

Как да участвате? В коментар напишете предполагаемия резултат и оставете име и мобилен телефон. До 3 часа след последния сигнал на съдията и ще изтеглим печелившите трима, които ще бъдат наградени с покани за срещата Миньор:Сливен!

Важи резултата в редовните 90 минути! Коментари(предложени резултати) след началото на мача ще бъдат считани за невалидни!

Трън празнува на Петковден!

Град Трън

Тридневни празници за Деня на Трън организира Общината.

Хубав месец за Перничани е Октомври 10.10.10 и 5/5/5 в едно

Фън-Шуй

Интересен факт за октомври 2010г. Този месец е необичаен, в него има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години. Този месец се счита за доходоносен. Изпрати това съобщение на 8 добри приятели и след 4 дни ще получиш много пари.

Това е според учението на Фън-Шуй

Хороскоп за СТРЕЛЕЦ - основни характеристики на стрелците (23 октомври - 21 ноември)

ЛичностУ вас бушуват толкова дълбоки страсти, а вие успявате да запазите завидно хладнокръвие - как да не ви смятат за истинска з

19.10.2010 Ден на града - Св. Преп. Иоан Рилски чудотворец - град Перник

Герб на град Перник - ден на града

Програмата обявена официално от община Перник

Хороскоп за ВЕЗНИ - основни характеристики на зодия везни

Джузепе Верди е зодия везни

Личността на везните: Вашият живот се управлява от чувството за хармония, красота и справедливост. Благодарение на такта, великодушието и ведрия си нрав сте желани във всяка компания.

Хороскоп за ДЕВА - основни характеристики на зодия дева

Тодор Живков е зодия дева

Личностите дева: Вашата сила е в ума ви и вие добре го знаете. Имате потребност от ред и най-добре я удовлетворявате, като намирате място на всеки предмет, мисъл или чувство. Вие сте родени да създавате методи и структури.

pernikonline com