Skip to main content

Loading

Миньор-Чикаго

Победа на МИньор над ФК Селтик Палантин

Миньор Чикаго победи отново

На 21/08 (неделя) от 11:30ч. на Woodlend Medaow в Elk Grove се изигра срещата от четиринадесети кръг на ПСЛ между отборите на FC Celtic Palantine и Миньор Чикаго. Двубоя завърши с победа за чуковете с 2:4.

Труден мач за Миньор Чикаго

Mathew Simmons - Mиньор Чикаго 3:3

На 07/08 (неделя) от 09:30 ч.(17:30 ч. бъл. време) в Rossele се изигра дербито от дванадесети кръг на ПСЛ, между лидер във временното класиране с две точки пред чуковете FC Mathew Simmons и ФК Миньор Чикаго. Срещата завърши наравно 3:3. Мачът започна отлично за Чуковете, които вкараха още в самото начало.

Миньор разгроми Арсенал

Отборите на Миньор Чикаго - Арсенал Арлингтон 5:0

На 26/06 (неделя) от 9:30 ч. на "Стадиона на Мира" в Чикаго, местният Миньор победи категорично Арсенал Арлингтон с 5:0. През първото полувреме гостите имаха повече положения за гол, но нямаха късмет. В края на полувремето "чуковете" поведоха в резултата.

Трилър с уастието на Миньор

Отборите на Миньор и Реал

Дванадесетголов тирлър се разигра във футболния двубой между отборите на ФК Реал и Миньор Чикаго. Най-резултатният мач в седми кръг от първенството на Premier Soccer League (ПСЛ), завърши наравно 6:6. Двубоят се изигра на 19/06 (неделя) от 9:30ч., в Шамбург - Илинойс.

Миньор разби ФК Скоки Юнайтед на терена и служебно

Миньор Чикаго

На 12.06 юни от 21:30 се проведе среща от шестия кръг на PSL екипи между ФК SkokieЮнайтед и Миньор. Нашите момчета биха с 3:0 като гост, когато в средата на второто полувреме, главният рефер прекрати играта, поради остри протести от страна на треньора на домакините. За Миньор головете вкараха Баков Ангел сномер 86 (2) и Евгени Русу (1).

pernikonline com