Skip to main content

Loading

AL Дограма

 „375 ПОНИ”

Алуминиева система 

Профилите от системата „375 ПОНИ” са предназначени и отговарят на всички изисквания на крайния потребител. Именно поради тази причина профилите от серията се един предпочитан избор за клиентите, тъй като са с изчистен и стилен дизайн и същевременно с това са и ценово достъпни за всеки потребител.

Системата „375 ПОНИ” отговаря на всички европейски стандарти и норми за качество.

Тъй като каналите на профилите са проектирани така, че да отговарят на всички стандарти, това е и причината на тази система да могат да се прилагат много различни видове панти, сглобки и различни видове аксесоари. 

Системата „375 ПОНИ” предлага поставяне на единично стъкло с размери от 4 до 10 мм, както и стъклопакет с размер 24 мм.

Материалът използван за изработката на Ал профилите от тази система отговаря на DIN 1725 T1 и е :

AIMgSiO0,5 F22.

Профилите от системата „375 ПОНИ” са достъпни за всеки, с изчистен дизайн и са подходящи за всякакъв тип сгради и помещения. Предлагат чудесен баланс между красиво и практично!

„530 ЕСКИМОС”

 

Алуминиева система с термо-мост

Алуминиевата система на фирма „Алтест” – „530 ЕСКИМОС” се различава от системата „ПОНИ” по това, че притежава термо мост, който е 24 мм при профил каса и 20-22 мм при профил крило. Функцията на този термо мост е да задържа въздух и посредством него да запазва температурата в помещението. 

Системата изцяло отговаря на всички европейски стандарти .

Другото предимство на тази система е, че е така конструирана, че да могат да се прилагат всички видове отваряния – както едноосово, така и двуосово при изработените врати и прозорци. Изчистеният дизайн на профилите позволява употребата на голямо разнообразие на сглобки, панти и други аксесоари.

Освен това системата е изработена и с 3 уплътнения – централно, външно и вътрешно, като централният уплътнител е специално конструиран за „530 ЕСКИМОС”. Профилите от тази система позволяват поставянето на стъклопакет от 20 до 29 мм в зависимост от желанието на клиента.

Според стандарта DIN 1725 T1 алуминият, използван за изработката на профилите от системата „530 ЕСКИМОС”, е:

AIMgSiO0,5 F22

и отговаря на всички стандарти и норми за качество.

Повече на: Алуминиева дограма