Skip to main content

Loading

Хербал алое концентрат с вкус на манго нов продукт- 473 ml

Алоето с манго е без добавена захар,нискокалорично, съдържа 40% алое вера сок, в НОВА ПО –ГОЛЯМА ОПАКОВКА ОТ 473 ml=31 ПОРЦИИ .
Алое концентрат е вкусна, разработена на научна основа напитка. С помощта на модерни технологии Хербалайф успя да извлече и стабилизира така ценните поради тяхното действие органични вещества от растението Алое Вера. Експертите ни препоръчват да се пие минимум по два литра вода на ден, за да може организмът ни да функционира оптимално. Чрез Алое концентрат вие приемате по един полезен, освежаващ начин необходимото количество течност, като едновременно с това подобрявате храносмилането и стимулирате естествените самоотчистващи сили на организма. Има основен принос за Вашето добро здраве - Вие се чувствате превъзходно! Екстракт от целите листа на Алое Вера, концентрат 40%. Доброто храносмилане е важно за успешното контролиране на теглото.
Засилва самоочистващите сили на организма.
Напитката е отличена със сертификат за качество на
Aloe Science Council (IASC).Използваният
за производството на Алое Макс концентрат на Алое Вера е 100 % чист гел. Алое Макс съдържа 98 % алое - най-високо достижимото съдържание на алое. Напитката е отличена със сертификат за качество на Aloe Science Counsil (IASC).
Идеалната Wellness напитка: вкусна, освежаваща алтернатива на чая, кафето и подсладените напитки.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100.00 ЛВ ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА СЛУЖБА!