Skip to main content

Loading

ХИТ! ПАРОЧИСТАЧКА „СТИЙМ МОП УЛТРА” **от 280 на 149 лв.

„СТИЙМ МОП УЛТРА”- оригинал ТV!

ПАРОЧИСТАЧКА + ПАРОСТРУЙКА

 

КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНО 47% СУПЕР

НАМАЛЕНИЕ от 280 лв. на 149 лв.

СПЕСТЯВАТЕ 131 лв.!

 

** ПАРОЧИСТАЧКАТА „СТИЙМ МОП УЛТРА” Е

НАЙ-ПРОДАВАНИЯ ПРОДУКТ ПРЕЗ 2009 и 2010 г.!

 

**НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПАРОЧИСТАЧКА!

ЕДИНСТВЕНИЯТ УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ

НА КИЛИМИ С ПАРА 120ОС!

 

** НОВ ДИЗАЙН! ПОДОБРЕНИ ФУНКЦИИ!

МНОГО ПО-ВИСОКИ ПОКАЗАТЕЛИ!

 

** НОВАТА ПАРОЧИСТАЧКА Е СУПЕР

ЕФЕКТИВЕНА! МНОГО ЛЕКА И УЛТРА МАНЕВРЕНА!

 

 

Оригиналната парочистачка “Стийм Моп УЛТРА”, която се рекламира по телевизията за 240 лв. плюс 40 лв. за накрайниците на пароструйката е мощна (1500 W) система за почистване на всякакви подови покрития с пара при температура 120°С, благодарение на която всякаква мръсотия буквално се изпарява и изчезва.

 

След включване на парочистачката само след 20-25 сек. водата се нагрява до рекордните 120°С.

 

            Поддържането на хигиената на пространството, в което живеем не е просто неизбежно ежедневно задължение, но и жизнена необходимост. Поради тази причина в посока на разработване на възможно най-ефективните и улесняващи технологии за запазване чистотата на дома е най-новата парочистачка „Стийм Моп УЛТРА” - уред от ново поколение!

 

            Новата усъвършенствана парочистачка Стийм Моп УЛТРА” е много лека, ултра маневрена и с достатъчно дълъг кабел, за да се почиства навсякъде, без да се превключва в друг контакт!

           

            Почистването с пара през последните години придоби голяма популярност, поради разнообразни причини, от чисто здравословни до финансови.

 

Парата е с огромен потенциал за поддържане на дома в по-чист и по-здравословен вид. Преди всичко тя използва само екологично чистата сила на водата, която е изключително продуктивна по отношение на разтварянето и на най-упоритите натрупвания от мръсотии.

 

Комбинирането на водна струя с висока температура спомага за премахването на твърди наслоявания, микроорганизми, прах и много други.

 

Със силата на парата вече всяко кътче от дома Ви ще блести от чистота: без много усилия; без умора и без скъпоструващи почистващи препарати.

 

 

Парочистачката „Стийм Моп УЛТРА” почиства, дезинфектира и отстранява неприятните миризми от килими и всякакви меки подови покрития. Чистата водна пара, премахва петната и освежава цветовете!

 

Но това не е всичко! Генераторът за пара може да се отделя от корпуса и превръща в пароструйка с мощността на голям „Стийм Моп”.

 

С пароструйката може да се почиства печката, тоалетната, дори колата; премахва спечената мазнина по фурната, като унищожава праха, мръсотията и микробите.

 

Почистването посредством силата на парата не само спомага за бързото и улеснено (без натискане, търкане и пр.) отстраняване на мръсотията, но същевременно дезинфекцира. Парата е сигурно антистатично средство за борба с натрупания прах по всички видове повърхности: килими, мебели, а прахът е един от основните причинители на алергии и астма.

 

Почистването с пара спестява средства за скъпи препарати, които често пъти са причина за появата на алергии.

 

      Защо да предпочетем новия „Стийм Моп УЛТРА”- „3 в 1”, включващ едновременно парочистачка и пароструйка? Защото той почиства, дезинфектира и отстранява неприятните миризми от килими и всякакви меки подови покрития!

 

      Нагледно как работи парочистачката може да се види на видеоклиповете:

 

            http://www.youtube.com/watch?v=MIuhYaNAJCk

            http://www.youtube.com/watch?v=VHlBIcB6TRU

            http://www.youtube.com/watch?v=3Pgxx72sbZk

            http://www.youtube.com/watch?v=cf8DZcExjTU

 

            Комплектът включва: парочистачка „Стийм Моп УЛТРА”; пароструйка; две микрофибърни подложки и приставка за почистване на килими + ПОДАРЪК 11 накрайника за пароструйката.

 

            Парочистачката има сертификат СЕ и гаранция 1 г.

 

ЦЕНА: 149 лв. СПЕСТЯВАТЕ 131 лв.!

 

КОНТАКТИ:

 

02/872 4171; 0887/482 672; 0889/537 539

            [email protected]

 

            Skype: desibo09

 

            Изпращане по куриер на фирма „Еконт” с наложен платеж до всички селища в страната; такса до поискване 9,60 лв., на адрес 13,50 лв. и получаване на следващия ден, а където „Еконт” няма офис до три дни.

 

            ОНЛАЙН МАГАЗИН: www.desibo.net

 

            Внимание: Всички клиенти на онлайн магазина www.desibo.net, които закупят стоки над 100 лв,  получават Коледно-Новогодишен ПОДАРЪК!