Skip to main content

Loading

http://rhodosorb.com/index.php?option=com_content&view=article&id=69:2011-12-21-11-28-01

Как да се храни модерната бременнатa жена днес: Спазването на здравословен, а в това число и хранителен режим е много важно през цялото време на бременността за една жена. Бременната жена днес обръща голямо внимание на тялото си и това е израз на много добър вкус и житейска култура. Диетите за бременни са едно живо доказателство за това. Сега когато ще ставаме майки е най-важно да приемаме здравословна храна, за да може малкото същество, което расте там вътре в нас да получава необходимите микроелементи за развитие на плода. И така ако знаете, че не сте нахранени толкова добре за вас е следния опис на най-важни съставки, които да набавите на себе си и за бъдещото си дете. Твотята дневна трапеза трябва да съдържа следните разнообразни хранителни елементи разделени в групи предложени от Агенцията за Xранителни Стандарти:

Плодове и зеленчуци - Вземете ги пресни, консервирани или замръзнали, като сте сигурна че имате точно пет порции дневно.
Скорбялна храна - Това са пълнозърнестият хляб, ориза и картофите.
Храна богата на протеини - Тук се включват постно месо, пиле, риба и яйца.
Млечните храни - Тук идва иястото на млякото, сиренете и йогурта, като източници на калций.

Ето тук идва и отговора на въпроса трябва ли да увелича храна си, докато съм бременна. Истината, е че не се нуждаете от калории през първите шест месеца от бременността, но последните три месеца е наложително да приемете едва по 200 калории на ден. Ако се питаш също за допълнителен прием на витамини, минерали или други хранително добавки на прах да разбира се, защото те са също жизнено важно средство тъй-като по време на бременност понякота тялото Ви се изтощава по-бързо. Естественият минерал зеолит се представя, като ефективен детоксикатор за жени, които плануват да забременеят или са вече бременни. В последно време центъра за подмладяване “Дървото на живота“ изследва статистически зеолит и предложи програма за детоксикация за бъдещи майки, програмата е с давност десет дни, като добри резултати са дали показателите за намаляване на токсичните вещества в областта на гръдния кош при две жени, като се намаляват и токсините в черният дроп и мозъка. Зеолита е помощно вещество от хранителен тип мдори не само при бременната жена ами и при жената с кърма. Да си набавите зеолит не много трудно тъй-като той е чиста активна формула, или на капсули или в опаковка на прах. Няма сведения за странични ефекти освен един, трява да се пият минимум осем чаши вода на ден и други течности, чайове, натурални сокове. Преди да си закупите зеолит млади майки се допитайте до вашият личен лекар, за да се информирате за комбинацията на зеолит с други лекарства и медикаменти, които съдържат тежки метали или пък например платина.

Местоположение

Bulgaria
42° 41' 53.0916" N, 23° 17' 42.486" E
Javascript is required to view this map.