Skip to main content

Loading

Motorola DEFY

Корпусът на Motorola Defy е водоустойчив и прахозащитен, а специалният дисплей, покрит с уникално стъкло Corning Gorilla, е устойчиво и на удар, и на драскотини.

3,7-инчовият активен сензорен дисплей с резолюция WVGA (854х480) има минимална рамка, която не пречи на сърфирането в интернет и възпроизвеждането на видеофайлове. Виртуалната QWERTY клавиатура SWYPE улеснява бързо писане на текстове, е-писма и SMS съобщения. Освен това навигиране в интернет става чрез пълнофункционален HTML браузър с мулти тъч, като се поддържа и Adobe Flash с Google WebKit. В телефона е вграден и пълният набор Google приложения, включително Google Maps, Google Talk, Google Mail, а също и YouTube. Достъпна е и навигация, като гласовото навигиране с показване дори на снимка на мястото, докъдето пътувате, засега се предлага само в Западна Европа и САЩ, а у нас апаратът показва маршрута на картата.

Интересна новост е безжичната DLNA връзка, която позволява споделяне на снимки и видеофайлове, заснети с 5 Mpx камер с вградена светкавица, директно на екрана на LCD телевизор или лаптоп, поддържащи този стандарт.