Skip to main content

Loading

НОВО! МАГНИТНИ ПРЪСТЕНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ** само 8,80 лв.!

МАГНИТНИ ПРЪСТЕНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА

**ОТСЛАБНЕТЕ БЪРЗО И БЕЗПРОБЛЕМНО ЧРЕЗ ДВА ПРЪСТЕНА НА ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА БЕЗ ДИЕТИ, ГЛАДУВАНЕ И ВСЯКАКВИ МЪЧИТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ!

Магнитнитe силиконови пръстени за отслабване въздействат чрез магнитно поле върху акупунктурната точка “ИнБай” в основата на палците на краката. Във всеки пръстен е вграден магнит (1100 по Гаус).

Силиконовите пръстени са заредени с Германий и отрицателни йони и чрез магнитни импулси масажират и стимулират ускоряването на метаболизма и стягат отпуснатите мускули по бедрата, корема и ръцете.

Пръстените подпомагат изгарянето на телесните мазнини, подобряват кръвообръщението на тялото и понижават холестерола.Те са удобни и не създават дискомфорт при носене, лесно се почистват и практически са невидими под чорапите. Диаметърът на разтягащите се силиконови пръстени е 2,5 см., а широчината- 1,5 см.

Пръстените се поставят в основата на палците на крака с издадената част на магнита навътре. Магнитът трябва да е разположен в средата под пръста.

Ефектът от носенето на пръстените 20 мин. се равнява на 1 час ходене.
Пръстените намаляват тежестта на тялото върху краката и спомагат за правилна походка и стойка при ходене.

Произход: Китай

ПРОМОЦИОНАЛНА СУПЕР ЦЕНА: 8,80 лв.
ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион 12
(срещу входа на супермаркет "Европа")
или по куриер на Еконт с наложен платеж; такса до поискване 4,4 0 лв., а на адрес 5,50 лв. и получаване на следващия ден, а до скелища без офис на Еконт до адрес 6,80 лв. и получаване до три дни.
ЗАБЕЛЕЖКА: Ползва се намаление на куриерската такса -20%!

КОНТАКТИ:
02/855 26 35; 0887/255 692
[email protected]

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ:
www.albo-bg.com
www.albobg.com
www.albo-bg.info