Skip to main content

Loading

ТОП ХИТ! ГРИВНИ <POWER BALANCE> САЩ! **ШОК цени: от 78 на 29-15 лв.!

 

ГРИВНИ <POWER BALANCE>

НА НАСА- САЩ ХИТ И У НАС!

 

ТОП ХИТ ШОКОВО НАМАЛЕНИЕ НА ГРИВНИ

POWER BALANCE от 78 лв. на 29-15 лв.!

 

** ВЪЛШЕБНИТЕ БИОГРИВНИ „POWER BALANCE” НА НАСА-САЩ СА

НАЙ-НОВИЯТ СВЕТОВЕН ХИТ И ОТ ИСПАНИЯ ИНВАЗИЯТА СЕ ПРЕНАСЯ

            В ГЕРМАНИЯ И ИТАЛИЯ И ОТСКОРО СА СУПЕР ХИТ И МОДА И У НАС!

 

** МЕДИИТЕ НИ ИНФОРМИРАХА, ЧЕ БИОГРИВНИТЕ СА НЕСМЕНЯЕМ

АКСЕСОАР НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР И НА ГЛ. ПРОКУРОР И НЕ Я

СВАЛЯТ ОТ РЪЦЕТЕ СИ МНОГО ПОЛИТИЦИ И СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ

СПОРТИСТИ, АКТЬОРИ, ПЕВЦИ И ВСЯКАКВИ ЗНАМЕНИТОСТИ В

МНОГО СТРАНИ НА СВЕТА, А ОТСКОРО МОДНОТО УВЛЕЧЕНИЕ ШЕСТВА

ПОВСЕМЕСТНО ОТСКОРО С ПЪЛНА СИЛА И У НАС!

 

** ГРИВНИТЕ ПРЕМАХВАТ НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ, РЕГУЛИРАТ

КРЪВНОТО, ГАРАНТИРАТ СПОКОЕН СЪН И ПОДДЪРЖАТ

ЗДРАВОСЛОВЕН ТОНУС И БАЛАНС НА ОРГАНИЗМА!

 

** ГРИВНИТЕ ПРЕОБРАЗИХА ЖИВОТА НА 85 000 000 ПО СВЕТА!

 

         Вълшебните биогривни <POWER BALANCE> са разработени в НАСА-САЩ и са тествани от астронавти. Те помагат за здравето и енергийното равновесие на човешкия организъм да се чувства в отлично физическо и здравословно състояние и служат като бариера за лошите негативни енергии.

 

            Енергийните лечебни гривни <POWER BALANCE> са особено популярни сред спортистите. Много от звездите в САЩ и Европа не ги свалят от ръката. Спортистите твърдят, че те помагат за подобряване на техните постижения.

            Манията по гривните тръгва от САЩ, но бързо се прехвърля отвъд океана. В Европа подното увлечение започва от Испания, бързо се разпространява в Германия и Италия, а в последно време вълшебното бижу става супер хит и у нас.

            Гривната е подходяща при всякакви физически натоварвания. При това не само при професионални спортисти, но и ако през свободното време обичате по-динамичните спортове, като: плуване, тенис, футбол и др.

            Не е необходимо гривната плътно да прилепва на ръката. Не се поврежда при намокряне, но не е желателно да се ползва в банята.

            Според експертите положителното въздействие на гривните се запазва в продължение на повече от една година.

            Холограмата влизайки в контакт с енергийното поле на човешкото тяло, му позволява да взаимодейства с естествени и полезни честоти, съхранявани в нея и отблъсква негативните. Това води до подобряване на енергийния поток, който преминава през човешкия организъм.

            Гривните <POWER BALANCE> помагат на хората да подобрят възможностите си с една революционна технология, която променя начина, по който те живеят, работят и спортуват.

            Енергийната гривна е с дебелина 3 мм и е изработена от дълготраен хирургичен силикон и еластичен материал, който се разтяга до 40% около ръката.             Гривните <POWER BALANCE> се предлагат  в три размера: S-17,5 см., M-19 см. и L- 20,5 см., както и в различни цветове: бял, черен, безцветен, син, жълт и др.

            СУПЕР ЦЕНА : ТОП ХИТ ШОКОВО НАМАЛЕНИЕ: от 78 лв. на 29-15 лв.

            За количество се прави търговска отстъпка, както следва: за 3 гривни: 25 лв./бр.; за 6 гривни: 20 лв./бр. и над 10 гривни: 15 лв./бр.; за по-големи количества по споразумение.  

            Във вътрешната опаковка на гривните има рисунки за два вида тестване на гривната за оригиналност, както и визуална информация за тестване в следните видеоклипове в Интернет:

 

            http://www.youtube.com/watch?v=yd0Gb9EgkHA

            http://www.youtube.com/watch?v=nOI9-Fw47Xc

            http://www.youtube.com/watch?v=6gIMxjr3n5U

           

ПОКУПКИ:

            София, пазар “Борово”, павилион 12  

(срещу супермаркет “Европа”)

            или по куриер с наложен платеж: до поискване

5,70 лв., а на адрес: 7,00 лв. и получаване на следващия ден.

          

           Забележка: При заявки винаги посочвайте размера и цвета на гривната.

                                Желателно е да се посочва и резервен цвят.

 

            КОНТАКТИ: 02/855 2635; 0887/255 692; 0888/373 974; albods@abv.bg

 

            ИНТЕРНЕТ:

            http://albo-bg.com           - онлайн магазин

            http://albobg.com            - онлайн магазин

            http://albo.mymall.bg      - онлайн магазин

            http://alex.mymall.bg      - онлайн магазин

            http://albod.dir.bg

            http://albo-sisi.blogspot.com - китайски апарати

            http://albods.blog.bg

            http://dimitarvs.log.bg

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА <POWER BALANCE>

         КАКВО Е POWER BALANCE?

            POWER BALANCE е технология за по-добри постижения, предназначена да взаимодейства с естественото енергийно поле на тялото. Основана от спортисти, POWER BALANCE е предпочитана от много елитни спортисти, за които са важни балансът, силата и гъвкавостта .

 

         КАКВО ПРАВИ POWER BALANCE?

Продуктите POWER BALANCE съдържат холограми от метализирано фолио Mylar и са предназначени да взаимодействат с естественото енергийно поле на тялото.

 

         КАК ДЕЙСТВА ХОЛОГРАМАТА?

POWER BALANCE се основава на идеята за подобряване на естествения енергиен поток на тялото, подобно на концепциите на много източни философии.

            Холограмата POWER BALANCE е проектирана да реагира с естествения енергиен поток на тялото и се съдържа във всеки един продукт POWER BALANCE.

            Изработена е от материала Mylar, който е програмиран с енергийни вълни на определени честоти. В резултат на това се счита, че холограмата резонира и взаимодейства с естествения енергиен поток на тялото и му помага да се представи, давайки най-доброто от вашите способности.

 

         КАКВО КАЗВАТ ПОТРЕБИТЕЛИ НА POWER BALANCE?

            Стотици елитни спортисти по цял свят се радват на ползите от технологията за по-добри постижения POWER BALANCE.

            Десетки хиляди фенове на POWER BALANCE по света - от професионални спортисти до обикновени хора - съобщават, че когато носят  гривните POWER BALANCE имат отличен баланс, сила и гъвкавост.

 

         ЗАЩО Е СЪЗДАДЕН POWER BALANCE?

            От векове много хора, включително практикуващи различни източни философии, са изпробвали различни методи в стремежа си да подобрят естествения енергиен поток на тялото.

             POWER BALANCE е създаден като лесен и достъпен начин за използване от хората. Идеята и последвалото проучване на начините за подобряване на енергийния поток на тялото не е нова. От стотици години тя е упражнявана по много методи.

            POWER BALANCE създаде продукти, проектирани да взаимодействат с естествения енергиен поток на вашето тяло по лесен и достъпен начин.

 

            НОСЕНЕТО НА POWER BALANCE ЩЕ МЕ НАПРАВИ ЛИ ПО-СИЛЕН, ПО-БАЛАНСИРАН И ПО-ГЪВКАВ?

            POWER BALANCE няма да ви направи по-силен от колкото сте, но има за цел да ви помогне да бъдете толкова силен, колкото сте в действителност, като взаимодейства с естествения енергиен поток на вашето тялото.

 

         КАКВО КАЗВАТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СПОРТИСТИ?

            Ние сме чули от стотици фитнес специалисти, треньори и лични инструктори, че са установили ползата от POWER BALANCE за себе си, своите клиенти и отбори.

 

         КЪДЕ/КАК СЕ ПРОИЗВЕЖДА?

            Холограмите са произведени и програмирани в САЩ. Силиконовите/неопреновите продукти/ са произведени в Китай.

 

         КАКЪВ Е СРОКЪТ НА ГОДНОСТ?

            Холограмите са създадени да издържат неопределено време.

 

 

                ПУБЛИКАЦИИ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ:

                в-к „СТАНДАРТ”, бр. № 6253 от 13 юни 2010 г. 

                 

                ГРИВНИ ПАЗЯТ НЕРВИТЕ НА ВЛАСТТА

 

                Властта се побърка по вълшебни гривни. Те пазят от зли очи и гарантират спокоен сън. Новият хит  <POWER BALANCE> вече е несменяем аксесоар на вътрешния министър Цветан Цветанов и главния прокурор Борис Велчев. От сигурен източник „Стандарт” научи, че и премиерът Бойко Борисов притежава чудодейната гривна и скоро ще я сложи.

            <POWER BALANCE> са разработени в НАСА-САЩ и са тествани от астронавти. По лечебното бижу се е запалил дори американския президент Барак Обама.

            Не я свалят от ръцете си голф звездата Тайгър Уудс, легендарния актьор Робърт де Ниро, секссимволът Дейвид Бекъм, както и колегата му Кристиано Роналдо.

            Цената на гривната у нас е 79 лв.

            Манията по гривните тръгва от Испания. В момента милиони поданици на Хуан Карлос борят стреса в кризата с чудодейното бижу. Освен, че премахва натрупаната негативна енергия биогривната регулира кръвното налягане и поддържа тонуса на човешкия организъм.

            От Испания инвазията се пренася в Цяла Европа. Не само политици са зарибени по новата мания.

            Вълшебните гривни вече красят ръката на фолк фурията Преслава, както и на колегите й Емануела и Тони Стораро. Бизмесмените Васил Божков и Коко Динев също са изпробвали лечебните им свойства.

                                                                                                  (в-к „Стандарт”)               в-к „24 часа” от 15 юни 2010 г.                    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=512996

 

 

            ГРИВНИ ЧУДО НИ ПАЗЯТ ЗДРАВИ И СИЛНИ

                Чудодейни гривни и медальони, които помагат за здравето и енергийното равновесие, са хит през последните месеци, тръбят сайтове в мрежата. Джаджите помагат да се чувстваме в отлично физическо състояние, служат и като бариера за лошите енергии.

            Гривните и медальоните са изработени на основата на американската технология<POWER BALANCE>. В тях е вложена холограма от майлар. Това е специален полиестерен филм. Материята е създадена в началото на 50-те години на миналия век. Отличава се с изключителна здравина и еластичност, както и с отлични изолационни свойства. Бързо намира приложение в производството на аудио- и видеоматериали, както и на електролитни батерии и в спътници на НАСА.

            Изделията <POWER BALANCE> са особено популярни сред спортистите. Много от звездите в САЩ и Европа ги носят. Атлетите твърдят, че те помагат за подобряване на постиженията им и ги предпазват от контузии.

            Сред тях са футболистите Кристиано Роналдо и Гути, баскетболистите от НБА Шакил О'Нийл и Ламар Одом, хокеистът Тиму Селане, пилотът от Формула 1 Рубенс Барикело. Истерията по магическите гривни и медальони тръгва първо в Щатите, но бързо се прехвърля отвъд океана. В Европа тя е най-голяма в Испания, напоследък завладява все повече германски спортисти.

            Удобството при <POWER BALANCE> е, че може да се поставя практически по цялото тяло. Освен като гривна и огърлица специалната холограма се поставя и върху лепенки.

            Подходяща е при всякакви физически натоварвания. При това не само при професионални спортисти, но и ако в свободното време обичате по-голямото движение- плуване, тенис, футбол и др.

            <POWER BALANCE> e резултат от дългогодишни проучвания в областта на холограмните технологии. Изделието има голяма трайност. Фолиото от майлар, вложено в него, е изключително здраво. Диаметърът му е 1,5 см. Може да се мие. Не е известно да въздейства негативно на други източници на лъчение или техника. Според експертите ефектът от него се усеща в продължение на една година.

            Цената е от 29,95 до 89 евро в зависимост от дистрибутора и от изделието. Гривните са по-евтини. Каишките са от неопрен или от силикон. Медальоните са по-скъпи, когато са на сребърни подложки. Може да са и с цинкови. (24часа)