Skip to main content

Loading

УРЕД ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ, НАСЕКОМИ и др. ** 38 лв.

ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН УРЕД ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ, НАСЕКОМИ и др.

** НЕОБХОДИМОСТ ЗА ВСЕКИ ДОМ, ОФИС, ХОТЕЛ, РЕСТОРАНТ и др.!
** ВКЛЮЧВАНЕ В КОНТАКТ И СЕ ЗАБРАВЯ ЗА НЕПРИЯТНИЯ ПРОБЛЕМ!
** БЕЗОПАСНО ЗА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ!
** БЕЗ КОНСУМАТИВИ И НЕОБХОДИМОСТ ОТ ОБСЛУЖВАНЕ!

Домът ви е пълен с хлебарки, дървеници, насекоми, мишки и др. досадни вредители? Това е много неприятно! Но вече има решение на този проблем!
Това е новото високотехнологично устройство използващо електромагнитните импулси. Те се предават чрез окабеляването по стените в дома и по този начин достигат до местата, където живеят и се размножават хлебарки, комари, мухи, дървеници, бълхи, мравки, плъхове и др. досадни насекоми и вредители.
Генерираните от устройството високочестотни електромагнитни вълни /трептения/ с амплитуда 900Vр-р правят средата дискомфортна за тези вредни домашни насекоми и паразити и незабавно ги прогонват.
Устройството се включва в един от ел. контактите максимално близко до пода и забравяте за неприятния проблем. То ще защити завинаги къщата, апартамента или дадено помещение, като обслужва площ до 100-150 м2.
Максимален ефект срещу хлебарките и др. вредители се постига след 2-3 седмици, тъй като техния размножителен период е няколко седмици.
Устройството е напълно безопасно за хората и за домашните любимци, без необходимост от обслужване и скъпоструващи отровни консумативи. Това е най-рационалното решение на проблема, което сте търсили дълго време.
Подходящо е за жилища, офиси, хотели, ресторанти, супермаркети, детски градини, складове и др. обитаеми и необитаеми помещения.

Уредът е с размери Ф100 мм 50+35 мм; тегло 160 гр. и мощност 3-9 W.

Гаранция 12 месеца. Сертификат СЕ.
Произход: Китай.
ЦЕНА: 38 лв.
ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион 12
(срещу супермаркет "Европа")
или изпращане по куриер на фирма Еконт с наложен платеж; такса до поискване 5,90 лв. и на адрес 7,20 лв. и получаване на следващия ден.

КОНТАКТИ:
02/855 26 35; 0887/255 692; 0888/373 974
[email protected]

ИНТЕРНЕТ:
www.albo-bg.com - онлайн магазин
www.albobg.com - онлайн магазин
www.albod.dir.bg

Местоположение

София, пазар Борово, павилион № 12 /срещу супер Ев
Bulgaria