Skip to main content

Loading

УРЕД ЗА СТАРЕЕНЕ НА АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ- ЯПОНИЯ ** 69 лв.

НОВО! ИНТЕРЕСНО! НЕВЕРОЯТНО! ЧУДО! СЕНЗАЦИЯ!


УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ЗА УСКОРЕНО СТАРЕЕНЕ

(ОТЛЕЖАВАНЕ) НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ АЛКОХОЛНИ

НАПИТКИ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ВКУСА – ЯПОНИЯ


НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! 10 литра ракия само за 20 минути старее (отлежава) с 1 година, а за 200 мин.- с 10 г.! НЕВЕРОЯТНО!


ВЕЧЕ НЕ СЕ НАЛАГА ДА ЧАКАШ С ГОДИНИ ЗА ОТЛЕЖАЛА МНОГОГОДИШНА РАКИЯ, ВИНО ИЛИ ДРУГА НАПИТКА!Ултразвуковият уред „Volcano Expert" е първият уред за битово приложение, произведен по японска технология за изкуствено стареене (отлежаване) и пречистване на различни видове алкохолни напитки (ракия, водка, вино, коняк, ликьори и др.).

            Предназначен е за акустична обработка на вода, водни разтвори, течни хранителни продукти (мляко, плодови сокове и др.), негазирани алкохолни напитки, с цел дезинфекция, подобряване на вкусовите качества и удължаване срока на съхранение.

            Мощното ултразвуково поле, създавано при работа на уреда гарантира:
            - премахване на вредни интермолекулярни и разграждане на високомолекулни съединения в алкохола;
            - активиране процесите на естерификация, които подобряват вкусовите качества, получавани при продължително стареене на алкохола;
            - пълна дезинфекция и удължаване срока на съхранение на всякакъв вид течности;

            Само 20 минути обработка с уреда, състарява алкохолните напитки с около 1 година и подобрява вкусовите им качества на изцяло нов принцип – кавитационно действие на ултразвуковите вълни.

            Чрез ултразвуковата обработка, спиртните напитки могат да се освободят от редица вредни компоненти, които влошават вкусовите и ароматни качества на алкохола. След обработката се намаляват нивата на амилов, изоамилов, изобутилов и пропилов алкохоли.

Това се дължи на много химически реакции, част от които не протичат при традиционното отлежаване.

 

При обработката се унищожават всички микроорганизми в течността и по повърхността на потопените в нея тела.
            Алкохолните напитки, независимо дали са от магазина, или са домашно производство, съдържат вредни вещества, които се отразяват не само върху вкуса, но могат да са опасни и за здравето.

            Качеството им се подобрява при многогодишно отлежаване в дървени съдове /бъчви/, но това отдалечава във времето момента, в който питието постига максимални вкусови качества.            Под действието на ултразвуковия уред „Volcano Expert" се постига ускорено стареене на алкохола, тъй като се ускоряват редица физикохимични процеси, водещи до отделяне на вредните компоненти – лесно летливи (метилов алкохол и ацеталдехид), и деструкция на високомолекулните съединения. Едновременно с това протича естерификация с участие на естествените компоненти на дестилатите – етилов алкохол и органични киселини (винена, оцетна, лимонена, ябълкова и др.), при което се образуват естери – ароматни вещества. В резултат се подобряват ароматните и вкусови характеристики на напитките, като се запазват непроменени цветът и бистротата им.

 

Благодарение действието на „Volcano Expert", обработеният алкохол не предизвиква сутрешно главоболие и неразположение, поради елиминиране на метиловия алкохол и компонентите, причиняващи тези нездравословни неприятни последици.

            С помощта на „Volcano Expert" всеки алкохол се превръща в напитка с изключително високо качество.

Минималното време за обработка с ултразвуковия уред „Volcano Expert" е 20 минути за литър (максимум 10 л.), като състарява (отлежава) напитката с около една година. С удължаване на времето се постигат и по-добри резултати.

 

            Експерементално е установено, че обработеният алкохол с ултразвук се усвоява и разгражда в организма около 30% по-бързо в сравнение с необработения, което е сигурна гаранция за повишаване на неговото качество.

 

            НАЗДРАВЕ с 10-годишно уиски само за 3 часа обработка!


            ЦЕНА: 69 лв.

            КОНТАКТИ:
            02/855 26 35; 0887/255 692; [email protected]

           
ПОКУПКИ:
            София, пазар “Борово”, павилион 12
            (срещу супермаркет “Европа”)

или се изпраща по куриер с наложен платеж;

такса до поискване: 6,70 лв., на адрес: 8 лв. и

получаване на следващия ден

           
ИНТЕРНЕТ:

            http://albo-bg.com                   - онлайн магазин
            http://albobg.com                     - онлайн магазин
            http://albo-sisi.blogspot.com  – китайски апарати

            http://albods.blog.bg

            http://dimitarvs.log.bg