Skip to main content

Loading

кв Монте Карло

Tintcom- Готови комплекти за затъмняване, тониране на автомобилни стъкла

"ТИНТКОМ" ООД е фирма занимаваща се с внос, продажба и монтаж на висококачествените американски авто фолиа на фирмите- Solar Gard и Johnson Window Films.

Змии плъзнаха на площад Кракра в Перник

Влечугите се превърнаха в истинска атракция за местните. Бил е подаден сигнал в Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението". "Знаем за проблема и на място бяха изпратени екипи. Видели са две змии, но не са успели да ги хванат. Те не са отровни. Освен змии излизат и смокове", обясниха от пожарната, цитирани от mirogled.com.

I&G Brokers град Перник

АЙ ЕНД ДЖИ ИНШУРЪНС БРОКЕРС ООД е лицензиран застрахователен брокер съгласно изискванията на българското законодателство и притежава лиценз № 195-3B издаден 10.11.2009г. издаден от Дирекция за застрахователен надзор към МФ на Р. България.

Местоположение

Bulgaria
42° 36' 22.6332" N, 23° 1' 57.2088" E

ПМГ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ"

ПРИЕМ: Училището е профилирано-Природоматематически профил, с прием след седми клас и срок на обучение 5 (пет) години, с интензивно изучаване на английски и немски език във вариантите „Информатика”, „Математика” и „Биология”.

Местоположение

Bulgaria
42° 36' 24.696" N, 23° 1' 57.1908" E

Булфони пред пощата

Както си се мотаех по центъра и забелязах сградата на Пощата. Продължих да се мотая и ха .. БУЛФОН-ите. Къде изчезнаха с появяването на мобилните телефони. Ето и какво запечата скромното ми фотоапаратче.