Skip to main content

Loading

кв Проучване

Tintcom- Готови комплекти за затъмняване, тониране на автомобилни стъкла

"ТИНТКОМ" ООД е фирма занимаваща се с внос, продажба и монтаж на висококачествените американски авто фолиа на фирмите- Solar Gard и Johnson Window Films.

Пернишки полицаи задържаха трима криминално проявени радомирци за кражби

Служители от Първо РУП - Перник извършвали патрулна дейност, когато забелязали три съмнителни лица в пернишкия кв. „Проучване". Белезниците щракали около ръцете на 23-годишния В.Л., И.И./19 г./ и на 17-годишно момче, опитали се да оберат каравана.

Неизправен контакт на хладилник подпали апартамент в Проучване

Бяла, черна и компютърна техника, дограма и кухненски шкаф са унищожени при пожар в апартамент в пернишкия кв. „Проучване”. Пламъците лумнали вчера, около 16,50 ч. от неизправен контакт за хладилник. Пострадал е собственика на жилището 72-годишния Д.И., който е получил натравяне от продуктите на горене, без опасност за живота.

Полицията намери капаци от шахти

На  21.01.11г., в 01 РУП-Перник е получено съобщение от автопатрул, че в  една  от гаражните  клетки,  пред блок в кв. "Проучване"-гр. Перник има метални  капаци  от  шахти. Местопроизшествието е посетено от дежурна опуративна група при ОД МВР-Перник.

Съдът осъди Тенгелман рийл естейт интернешънъл България

Далавера за над един милион секна след като Софийският апелативен съд обяви договора за покупко продажба между Перо и Община Перник за нищожен. В хода на делото се доказа, че е имало подменени страници, в резултат на което са променени и първоначалните инвестиционни намерения на спечелилия конкурса. В края на септември договорът за продажбата на имота е подписан от кметицата и изпрате

В понеделник спират водата в Перник, Мещица и Дивотино

На 20.12. понеделник от 9 до 19 часа ще бъде преустановено подаването на питейна вода от язовир “Студена”, поради отстраняване на авария на довеждащия водопровод от язовира в района на кв.”Хр.Ботев”, съобщават от В и К.

Туристически дестинации в България и по света!

[13:54:11] Васко: Туристически дестинации в България и по света!