Skip to main content

Loading

кв Васил Левски

Tintcom- Готови комплекти за затъмняване, тониране на автомобилни стъкла

"ТИНТКОМ" ООД е фирма занимаваща се с внос, продажба и монтаж на висококачествените американски авто фолиа на фирмите- Solar Gard и Johnson Window Films.

Янакиева ще отчете изпълнението на проекта Канализация на град Перник

На 28 юни 2011 г. От 11:30 часа в Заседателната зала на Община Перник кметът Росица Янакиева ще отчете изпълнението на проекта „Канализация на град Перник, финансиран от Кохезионния фонд на Европейския съюз и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г."

Ромски турнир по футбол(снимки)

В чест на международния ден на ромите, който е утре, шест ромски отбора изиграха турнир по футбол на "Конното" в четвъртък. Към отбора на кв. "Христо Ботев" се присъединиха хората  от младежката структума на БСП в Перник, които участваха под мотото "Всичките млади заедно"! Те не успяха да помогнат много на отбора си, но пък се стараха с всички сили.

Завишават хлора в питейната вода

Завишена е дозата на хлор за обеззаразяване на мътната питейна вода, съобщават от В и К. Мирис на хлор може да се усети в чешмяната вода, която пият живущите в районите в близост до пречиствателната станция. Това са кв. Изток, кв.Мошино, района около гара Разпределителна, ул.”Република”,кв.Калкас, кв.Караманица и кв.Васил Левски.

Туристически дестинации в България и по света!

[13:54:11] Васко: Туристически дестинации в България и по света!