Skip to main content

Loading

Връзки

Подкрепете DrupalCamp София 2011

Екипите на сайта www.PernikOnline.com & www.iPernik.info се включиха сред доброволците, които ще представят един осъществен проект в едночасова сесия.

Сподели в Перник online

Възстановихме първоначалната версия на ПерникОнлайн където съвсем безплатно можете да споделите линкове и да гласувате за публикации. За по-начетените, това е от особено голямо значение за търсачките и индексиране на вашите сайтове. Регистрациите Ви в този сайт отпреди няколко месеца, са същите! Споделете това с Вашите близки и познати и добрее дошли отново!

Телевизия Кракра плаши длъжници с външна фирма

След пускане на рекламно съобщение, направено доста нескопосано, с което обясняват на потребителите си, че кражбите се наказват в тази държава и любезно обясниха за договор с "Външна фирма" за събиране на дължимото от длъжниците, решихме да проверим, какво има на интернет сайта на телевиизията и за наша изненада сайта го няма!

Пернишка футболна съдийка обявена за най-грациозна

Пернишкита футболна съдийка Деница Крумова беше взе две награди при определянето на съдийя на годината. Тя беше определена за най-просперираща съдийка и за най-грациозна. За съдия на годината беше обявен Антон Генов. След награждаването щастливата перничанка заяви специално за читателите на  www.

Миньор пробва юноша на Пари Сен Жермен

Юношата на Пари СЖ Клод Енгома направи първа тренировка с Миньор на градския стадион в Радомир вчера.

Стойчо Стоев пробва французин

Старши треньорът на Миньор (Пк) Стойчо Стоев заяви , че до два дни ще
реши дали си заслужава французинът Сарес Ибрахими да проведе зимна
подготовка с перничани. Вчера юношата на Сент Етиен проведе първа
тренировка с „чуковете”. По думите на Стоев Ибрахими може да играе на

Кайзера ще води "Миньор" срещу "Левски"

Николай Тодоров ще е на пейката на "Миньор"(Перник) срещу "Левски" в неделя - научихме от ръководството на отбора. Причината е в недоизкусурени формалности при назначаването на Стойчо Стоев. Самият Стоев обаче заяви,че той ще поеме цялата отговорност за придставянето на футболистите, независимо от факта,че няма да е на пейката От ръководството на клуба са категорични,че до мача с "Берое" всички формалности относно картотекирането на Стоев като треньор ще бъдат изпълнени.